Bel mij terug  |   Neem contact op  Kamilleveld 47, 7006 VC Doetinchem  |   0314 - 340045  |   06 - 275 02 274  |   info@ib-horst.nl
 • Nieuwbouw woning te Blaricum

  €0,00

  Beschrijving

  Nieuwbouw woning te Blaricum
 • Nieuwbouw Kerkgebouw te Dieren

  €0,00

  Beschrijving

  De constructie van het kerkgebouw is volledig uitgevoerd in houtskeletbouw. Ter plaatse van de zaal zijn gelamineerde houten spanten toegepast. Voor de fundatie is gekozen voor een plaat-rib fundering.

  Nieuwbouw Kerkgebouw te Dieren
 • Nieuwbouw woning te Stokkum

  €0,00

  Beschrijving

  Nieuwbouw woning te Stokkum
">

Ingenieursbureau Horst is landelijk actief als bouwkundig adviesbureau

Ingenieursbureau Horst is opgericht in 2007. We zijn in heel Nederland actief als bouwkundig adviesbureau voor architecten, projectontwikkelaars, aannemers en particuliere opdrachtgevers. Wij kunnen snel schakelen, leveren secuur werk en zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van draagconstructies in staal, beton, metselwerk en hout.

Onze projecten bestaan voornamelijk uit verbouw en nieuwbouw van woningen en bedrijfspanden. Daarnaast kunt u ons inschakelen voor een second opinion, controle van constructieve berekeningen en schade-expertise. Ook zijn wij op projectbasis inzetbaar voor constructiebureaus.

Over Enrico Horst

Bouwkundig ingenieur Enrico Horst studeerde in 1997 af aan de Hogere Technische School te Arnhem. Hij werkte als tekenaar, tekenaar/constructeur en constructeur/projectleider bij JVZ Ingenieurs in Deventer en als constructeur bij ABT ingenieurs in Velp. Zo deed hij ruime ervaring op met kleine en middelgrote woningbouwprojecten en grote utiliteitsprojecten.

Tijdens zijn loopbaan heeft hij diverse cursussen en opleidingen gevolgd. Zoals de Staal- en betonopleiding van de H.T.I te Amsterdam, de Cursus Grondmechanica en Funderingstechniek (CGF1), de Cursus eurocode 3 (deel Algemeen), praktijktraining eurocode (Algemeen, beton en staal via Technosoft) en de cursus Berekenen van schijven en platen met EEM.

Contactgegevens

Ingenieursbureau Horst

Enrico Horst
Kamilleveld 47
7006 VC Doetinchem

T: 0314 - 340045
M: 06 - 275 02 274
E: info@ib-horst.nl

Neem contact op